- Poniedziałek14. 04.
- Zupa brokułowa, kartacze z mięsem polane masełkiem (2 szt.), herbata owocowa. (Zupa 250 ml; kartacze 150 g; napój 200 ml.)(1,6,8) (1,2,6)
- Wtorek15. 04.
- Zupa buraczkowa, udko z kurczaka, ryż, surówka z kapusty pekińskiej i kukurydzy, kompot. (Zupa 250 ml; udko 120 g; ryż 100 g; surówka 80 g; napój 200 ml. )(1,6,8,9)
- Środa16. 04.
- Rosół z makaronem, naleśniki z dżemem, kompot. (Zupa 250 ml; naleśniki 2 szt; napój 200 ml.)(1,2,8) (1,2,6)
- Czwartek17. 04.
- Dzień wolny od zajęć dydaktycznych
- Piątek18. 04.
- Dzień wolny od zajęć dydaktycznych
- Sobota19. 04.
- Nieczynna
- Niedziela20. 04.
- Nieczynna
Alergeny
CYFRY UMIESZCZONE W JADŁOSPISIE OZNACZAJĄ:
1. Zboża zawierające gluten tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich odmiany.
2. Skorupiaki
3. Jaja
4. Ryby
5. Orzeszki ziemne ( arachidowe)
6. Soja
7. Mleko ( włącznie z laktozą)
8. Orzechy ( wszystkie), migdały
9. Seler
10. Gorczyca
11. Nasiona sezamu
12. Dwutlenek siarki i siarczyny> 10mg/kg
13. Łubin
14. Mięczaki